Care sunt obiectivele tale pentru 2019 și cum te ajută un credit rapid să le îndeplinești?

Posted on

Un nou an, noi obiective, noi dorințe. Dacă nu ai trasat până acum rezoluțiile pentru 2019, dacă îți este teamă de implicațiile financiare, recomandarea este să ștergi scenariile negative din minte. Așează-te confortabil, deschide agenda cea noua și începe să scrii rând pe rând ceea ce îți propui să realizezi anul acesta.

Îți dorești să termini amenajarea apartamentului? Vrei să faci în sfârșit cursul de fotografie și să îți iei hobby-ul în serios? Ți-ai pus în minte să oficializezi relația și să cumperi inelul de logodnă? Visezi să îți faci un concediu în orașul acela splendid de la malul mării? Primul pas este să îți transpui toate aceste dorințe ferm pe hârtie.

Alege acel lucru motivator pentru care să economisești bani

Una dintre cele mai bune modalități de a economisi bani este să îți stabilești un obiectiv. Prin urmare, fie că este vorba de planificarea unei nunți sau de o călătorie, realizează un calcul de câți bani ai nevoie și începe din prima lună a anului să pui deoparte.

Stabilește ce sumă de bani vei fi nevoit să transferi în contul de economii prin intermediul aplicației de internet banking. Urmărește lunar progresul din aplicația de mobil și asigură-te că respecți planul personal de economii.

Totodată, identifică metode de a economisi mai mulți bani, astfel încât să îți atingi obiectivul mai repede. Întreabă-ți anagajatorul dacă îți poate oferi task-uri în plus pentru un venit suplimentar, renunță la mesele în oraș sau la perechea nouă de cizme aflată la reduceri.

Renunță la scuza lipsei de bani

Obiectivele pentru un an nou nu înseamnă tot timpul achiziția unei mașini sau case. Pe listă poate fi o intervenție stomatologică, un curs de dezvoltare personală sau cinci kilograme în minus.

De multe ori amânăm să mergem la dentist și ajungem târziu, când avem dureri și zona s-a umflat. Intervenția este în acest fel amplă, dar și mai costisitoare.

Poate vrei ca anul acesta să schimbi jobul, însă tot timpul amâni cursul acela de design pe care ți-l dorești atât de mult, din cauză că sunt mereu alte priorități financiare.

Cunoaștem cu toții scuzele, n-am timp, n-am bani! De multe ori ne este greu să ieșim din rutina și confortul zilnic, însă investiția făcută astăzi poate fi o sursă de bani în viitor. Altfel spus, cursul de design în care investești acum, poate însemna jobul mai bine plătit la care ai visat.

Actionează! Primești banii în doar câteva minute

Cursul de design are discount dacă este plătit până mâine, dar nu ai suma suficientă de bani? Aplică pentru un credit online la Viaconto. La primul împrumut poți solicita până la 600 lei. Odată cu rambursarea banilor la timp, devii client eligibil pentru a obține împrumuturi și mai mari, sume de până la 1500 lei.

Renunță la vechile metode, de a te întreba care dintre cunoștințe te-ar putea împrumuta până la salariu. Cu un credit rapid de la Viaconto nu este nevoie să ieși din casă, să dai explicații sau să ai surpriza ca a intervenit o problemă la amicul tău și are nevoie de bani mai repde decât ți-a spus.

Iată cât de simplu obții creditul nebancar de la Viaconto:

  • Accesează site-ul Viaconto, completează suma dorită și ziua în care poti rambursa banii
  • Creează-ți cont dacă ești client nou (clienții fideli trebuie doar să se autentifice)
  • Trimite o poză cu buletinul și extrasul bancar (pentru a face dovada că ai un venit lunar)

Asta a fost tot! Vei primi banii direct în contul tău bancar! Scuza banilor poate deveni o amintire demult uitată.

Un an 2019 plin de obiective îndeplinite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *