Vreau să împrumut niște bani urgent. Ce e de făcut?

Posted on

Întâmpini o situație dificilă, pentru care ai nevoie urgentă de bani? Ai o problemă medicală care nu suferă amânare și nu știi de unde să împrumuți bani pentru investigațiile pe care trebuie să le faci? Ai fost invitat pe ultima sută de metri la un eveniment de la care nu ai cum să absentezi, dar care necesită bani, pe care momentan nu îi ai? Ai pus ochii pe o vacanță în care visezi să ajungi de foarte mult timp, însă mai e suficient până iei salariul și s-ar putea să pierzi oferta?

Nu îți face griji, suntem aici pentru a te ajuta și pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie atunci când ai nevoie de bani și nu ai de unde să îi împrumuți. În acest articol îți vom explica tot ce trebuie să știi despre obținerea unui credit printr-un IFN (Instituție Financiară Nebancară), despre avantajele de a împrumuta bani rapid și despre condițiile de returnare a sumei de care ai nevoie.

Împrumut urgent. De unde îl poți obține?

Atunci când ai nevoie de un împrumut urgent, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să îți păstrezi calmul. Probabil știi deja că stările de agitație ne pot determina să luăm cele mai proaste decizii, așa că nu acționa instinctiv, ci rezervă-ți câteva minute pentru a te gândi concret la ce anume ai de făcut. Dacă vei apela la un prieten, este posibil ca acesta să nu te poată ajuta, iar acest fapt să determine crearea unei rupturi între voi. Dacă dai fuga la primul amanet cu bijuteriile pe care le ai în casă, este posibil ca termenul în care poți aduce banii împrumutați înapoi să treacă fără să realizezi și să fii nevoit să renunți la obiectele valoroase pe care le-ai primit moștenire.

Noi îți stăm la dispoziție cu împrumuturi de până la 4.000 de lei și dobânzi transparente. Banii ajung în câteva minute de la validarea dosarului în contul tău bancar, fără a fi nevoie să dai explicații despre cum anume intenționezi să îi cheltuiești.

Credit rapid online

Validarea unui dosar, în cazul în care alegi să ceri un împrumut de la bancă, poate dura câteva zile lucrătoare, iar întârzierea unui răspuns te poate pune în dificultate. Cere un împrumut de la noi și îți vom trimite banii în cont imediat ce solicitarea a fost aprobată, în fiecare zi între orele 9.00 și 18.00.

Condițiile acordării unui credit rapid sunt minime și presupun ca tu să ai:

  • între 20 și 65 de ani;
  • un cont de salariu activ și un card aferent acestuia;
  • opțiunea de Internet Banking activă;
  • o adresă de e-mail și un număr de telefon.

Pentru depunerea cererii pentru un credit urgent va trebui să ne furnizezi o copie după actul de identitate și un extras de cont din luna anterioară. Specialiștii noștri în domeniul financiar vor analiza informațiile oferite de tine și îți vor răspunde cererii în cel mai scurt timp posibil. În cazul în care ești deja client Viaconto.ro, poți oricând solicita un nou credit, după ce l-ai achitat pe cel din urmă, fără a mai fi nevoie să ne furnizezi informațiile personale amintite anterior. Profilul tău de client ne va oferi toate detaliile de care avem nevoie pentru a-ți aproba cererea de împrumut rapid.

Avantajele de a împrumuta bani urgent printr-un IFN

  • Economisești timp și bani, pe care altfel îi pierzi pentru deplasările la ghișee sau birouri de împrumut. La Viaconto.ro, dosarele sunt soluționate online, în câteva minute de la depunerea cererii.
  • Nu trebuie să dai explicații. Nu va trebui să ne spui motivele pentru care ai nevoie de bani rapid, așa cum se poate întâmpla în cazul băncilor.
  • Rate fixe, fără costuri ascunse. Împrumutul urgent prin Viaconto.ro îți asigură transparența costurilor și valoarea ratelor, care nu depind de niciun indice economic ori creștere a valorii Euro.

Solicită un credit urgent și bucură-te de bani atunci când ai cea mai mare nevoie de ei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *