Completați toate câmpurile formularului.
menu

Împrumut și rambursare

Procesul de aplicare

Procesul de aplicare se realizează în totalitate online prin completarea unei solicitări și este un proces rapid și accesibil pentru orice persoană.

Aprobarea împrumutului tău.

Împrumutul este aprobat rapid. Odată ce ai completat pașii indicați online și ai fost de acord cu Termenii și condițiile, Termenii generali si speciali și Politica noastră de confidențialitate, cererea ta va fi evalută în vederea transmiterii unui răspuns rapid.

Transferul sumei aprobate.

Transferul se realizează rapid. Odată ce solicitarea a fost aprobată, împrumutul va fi transferat în contul tău bancar sau cardul înregistrat, in funcție de opțiunea aleasă în cadrul cererii online. Transferurile se realizează în cadrul orelor de program, de luni până vineri, între orele 09:00-18:00. Cererile completate în afara orelor de program vor fi procesate începând cu următoarea zi lucrătoare.

După cum poți vedea, solicitarea unui împrumut este foarte ușoară cu Viaconto.

Selectezi suma dorită - între 200 și 4000 de lei și urmezi pașii indicați, în finalizarea solicitării online.

La selectarea sumei dorite, calculatorul nostru te va informa automat asupra sumei totale care va fi datorată pentru rambursare și data la care trebuie efectuată plata.

În urma aprobării ți se va deschide o linie de credit cu durata de 5 ani de zile. Poți solicita ori de câte ori ai nevoie o sumă suplimentară, în limita disponibilă admisă.

Reține! Dobânda se va calcula doar la suma accesată, din limita admisă.

Pentru a obține un împrumut Viaconto este esențial să îndeplinești următoarele cerințe:

- Să ai reședința în România,

- Să ai între 20 și 70 de ani,

- Să poți demonstra că ai un venit lunar,

- Să nu ai datorii active,

- Să ai un cont bancar valabil,

- Să deții un card activ, atașat contului bancar,

- Să utilizezi serviciul internet banking.

Ești deja client Viaconto?

Poți solicita un nou împrumut prin intermediul profilului tău de client. În calitate de client nu va fi necesar să furnizezi în cadrul fiecărei solicitări informații suplimentare.