Împrumut și rambursare

Procesul de aplicare

Pe site-ul nostru poți obține un împrumut selectând suma și durata creditului pe calculator. Pentru a continua procesul de înregistrare, completează formularul cu informațiile necesare, un proces ușor, rapid și accesibil pentru orice persoană.

Aprobarea împrumutului tău.

Odată ce cererea de credit este completată, vei primi un cod de verificare prin SMS. Acest cod trebuie să fie introdus pe pagină după înregistrare și să accepți Termenii și condițiile, Termenii generali si speciali și Politica noastră de confidențialitate.

Primește-ți banii.

Odată ce solicitarea a fost aprobată, împrumutul va fi transferat în contul bancar pe care l-ai specificat în cererea completată.

După cum poți vedea, solicitarea unui împrumut este foarte ușoară cu Viaconto. Pur și simplu selectează suma dorită - între 150 și 1500 RON - și alege perioada de timp în care dorești să o restitui între 7 și 30 de zile. Calculatorul nostru te va informa automat asupra sumei totale care va fi datorată pentru rambursare și data la care trebuie efectuată.

Trebuie să reții că poți solicita doar un împrumut care să depășească 600 RON, în condițiile în care ai rambursat cel puțin un împrumut anterior. O opțiune disponibilă numai pentru un client Viaconto recurent.

Reține că pentru a obține un împrumut la noi este esențial să îndeplinești următoarele cerințe:

- Să ai reședința în România.

- Să ai între 20 și 65 de ani.

- Să poți demonstra că ai un venit regulat

- Să nu ai datorii active

- Să ai un cont bancar valabill

- Să deții un card activ, atașat contului bancar

- Să ai serviciul internet banking activ, sau acces la informatiile tale financiare online

Ești deja client Viaconto?

Poți solicita un nou împrumut prin intermediul profilului tău de client, selectând suma și termenul de returnare. În calitate de client nu va fi necesar să furnizezi informații suplimentare.