Destinatii pentru vacante

Destinații exotice de vacanță cu plecare din România: 5 idei de locuri minunate

Posted on

Cele mai bune vacanțe sunt cele planificate din timp. Puteți găsi locuri minunate pentru a petrece vacanța și pe ultima sută de metri. Ofertele pot fi extrem de atrăgătoare, iar destinațiile de vis. Pentru ambele variante de vacanțe, banii pot fi o problemă, iar o soluție vine din partea instituțiilor financiare nebancare, care oferă credite rapide.

Agenții de turism vă vor spune că este benefic să vă programați vacanțele din timp pentru a găsi loc, acolo unde vă doriți. Tot ei vă vor ajuta însă să identificați și oferte last minute, uneori foarte avantajoase, în destinații exotice. Dacă vă faceți rezervarea la hotel și pentru avion cu ceva timp înainte de plecare, există posibilitatea să beneficiați de anumite discounturi. Cu planificare sau fără, sunt momente în care nu dispuneți de banii necesari pentru îndeplinirea acestui vis. Și cum vă doriți cu ardoare să puteți să vă relaxați pe o plajă exotică, la umbra unui palmier, sunteți dispuși să faceți totul pentru a vă atinge obiectivul.
Când prietenii și familia nu vă pot împrumuta cu banii necesari rezervării vacanței exotice, o posibilă soluție este cea a unui împrumut rapid, la o instituție financiară nebancară.

Împrumut online

Cum este posibil să faceți foarte repede rost de banii necesari pentru vacanță? Aplicând pentru un credit online, pe site-ul unei instituții financiare nebancare, așa cum este Viaconto, pentru a obține banii în cel mai scurt timp.
Îndeplinind condițiile minime solicitate, mult mai puține și deloc restrictive, în comparație cu băncile, un credit urgent vă poate acorda șansa de a nu pierde vacanța exotică.
Banii vă vor fi virați în contul bancar declarat la înscrierea cererii de creditare, alături de care anexați copia actului de identitate.
Încă din momentul în care faceți simularea împrumutului online veți afla și perioada de creditare și valoarea totală de rambursat. Poate fi vorba chiar și de un credit până la salariu, astfel încât nevoia urgentă să își găsească rezolvare.

Destinații exotice

Odată ce aveți banii, puteți achita rezervarea și începe planurile pentru stabilirea itinerariului vacanței. Noi vă oferim câteva sugestii pentru destinații exotice de vacanță, cu plecare din România, asta dacă nu aveți nicio idee unde ați putea merge în următorul concediu.

1. Zanzibar

Este o destinație populară de vacanță în ultimii ani. Atracția este reprezentată, pe de o parte de recifele de corali și de plajele înguste, cu nisip fin, iar de pe altă parte de străduțele înguste care duc la moschei, temple, catedrale și palate.
Deși pare a fi una dintre alegerile ideale pentru tinerii căsătoriți, chiar și cei care nu și-au unit încă destinele aleg să petreacă un sejur magnific în Zanzibar, să facă scuba diving, să înoate alături de delfini, să lenevească pe plajă sau să se plimbe prin oraș, iar ofertele sunt pentru toate gusturile și vârstele.
Resorturile au programe pentru relaxare, organizează petreceri și alte surprize, iar gastronomia locală vă va surprinde mai mult decât plăcut.
Ofertele sunt variate, existând multe hoteluri cu servicii diferite, iar cu rezervare prealabilă puteți găsi un sejur începând de la 1.400 de euro de persoană.

Zanzibar

2. Maldive

Este o destinație exotică, categoric unică. Peisaje superbe, zone izolate, liniștea care îmbie la relaxare, cu siguranță un astfel de loc asigură deonectarea pe care o doriți, departe de agitația oricărui oraș.
Deși Maldive este o țară insulară cu aproape 1.200 de insule, doar 250 dintre acestea sunt locuite. Resorturile din zonă au oferte generoase pentru petrecerea vacanțelor de vis. Vegetația luxuriantă, reciful de corali care înconjoară fiecare insulă, lagunele cu apă limpede, toate induc relaxare în sânul naturii.
Timpul parcă stă în loc, iar cei care își doresc cu adevărat o vacanță departe de tot și de toate, pot alege această variantă, cu prețuri începând de la 1.700 euro de persoană.

3. Mauritius

Pregătiți pentru o călătorie până la capătul lumii? Când ajungeți pe insula Mauritius, așa vă veți simți. Paradisul verde este întrecut doar de plaje magnifice cum nu ați mai văzut nicăieri altundeva, cu un nisip alb, fin, în contrast puternic cu albastrul oceanului.
Ce puteți face aici? Încercați windsurfingul, înotați în apa clară, faceți scufundări în zone de o frumusețe de neimaginat din apropierea coastei, gustați din delicatesele locale și plimbați-vă prin parcurile naturale pentru o relaxare totală.
După o astfel de vacanță cu siguranță veți fi plini de energie și voie bună, iar experiența minunată trebuie împărtășită și prietenilor.
Și în acest caz, o planificare din timp vă poate ajuta să găsiți perioada favorită vacanței mult visate, la un preț pornind de la 1.700 euro de persoană, cu cazare la un hotel aflat în apropierea unei plaje. Ofertele în acest paradis sunt atât pentru cupluri, cât și pentru familii.

4. Seychelles

Un loc unic, o destinație în care puteți merge în orice perioadă a anului, Seychelles are păduri tropicale minunate, ape de un albastru ireal, specii de flori și de animale unice, neregăsite în alte părți ale lumii. Plajele ireale, coralii de poveste și palmierii cu nucă de cocos enormă, sunt doar câteva dintre frumusețile greu de descris în cuvinte.
Ofertele pleacă de la 1.500 de euro de persoană și urcă rapid cu cât vă apropiați de perioada clasică de vacanță a românilor iulie – august.

Seychelles

5. Dubai

Dubai este un centru turistic care atrage tot mai multe persoane de la an la an. Frumusețea orașului, unicitatea împrejurimilor, traseele turistice inedite prin deșert, luxul care se îmbină cu tradițiile vechi, toate atrag ca într-un miraj, dar oferă în realitate imagini și experiențe de neuitat.
Safari în deșert, la adăpost de căldura apăsătoare, într-o mașină de teren luxoasă, o noapte într-un cort de beduin, în plin deșert, savurarea unui ceai fierbinte tradițional, o vizită pe străduțele vechiului oraș și un popas de ore bune la bazarul de aur pentru imagini spectaculoase ale unor bijuterii minuțios lucrate, sunt doar câteva dintre ofertele unui oraș efervescent cu o viață de noapte pe măsură.
Ofertele pentru Dubai pornesc de la aproximativ 1.000 de euro de persoană, putând ajunge la sume consistente, în funcție de condițiile oferite și de cerințele fiecărui client.

Rambursarea împrumutului

După vacanța exotică, vine și momentul în care trebuie să returnați banii de care ați avut nevoie pentru a vă împlini visul. O rambursare anticipată a împrumutului înseamnă per total, o sumă mai mică de bani de restituit.
Amânarea plății creditului poate fi soluția ideală dacă ați cheltuit mai mult decât ați planificat și nu mai aveți bani. Însă, pentru acest serviciu veți scoate alți bani din buzunar și un nou plan de rambursare.
Cum o vacanță poate fi costisitoare, neplata la timp a creditului va atrage penalități, pentru fiecare zi de întârziere și vă va afecta bonitatea, astfel că pe viitor este posibil să nu mai puteți obține un alt împrumut.

După o lungă perioadă petrecută în casă, din cauza pandemiei de COVID-19, foarte mulți își doresc să aibă o vacanță minunată, iar destinația exotică perfectă poate să apară în orice moment. Pentru a fi pregătiți să faceți rezervarea sau să plătiți avansul, puteți apela la un împrumut rapid, online, de la o instituție financiară nebancară.

Destinația exotică de vacanță se află la un click distanță. Când banii sunt o problemă, soluția rapidă poate fi reprezentată de un împrumut online, la un IFN.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *