Completați toate câmpurile formularului.
menu

Credit online

Împrumuturile financiare au devenit soluția practică a unui public variat în momentul în care economiile nu ajung pentru acoperirea tuturor utilităților. Și pentru că nu întotdeauna avem o persoană apropiată care ne-ar putea ajuta cu bani, un credit online, datorită flexibilității și condițiilor avantajoase, reprezintă acum un împrumut rapid și transparent.

Creditul online este ajutorul pe care îl primești pentru soluționarea rapidă a problemelor financiare, indiferent de momentul zilei.

Ce înseamnă un credit online

Instituțiile Financiare Nebancare, IFN-urile, sunt întâlnite frecvent și sunt prezentate ca și soluții rapide prin care poți obține un împrumut la nevoie. Ei bine, sunt instituții care își desfășoară activitatea complet legal, acestea fiind reglementate de Banca Națională a României. Avantajul major este acela că un IFN nu acumulează depozite, ci doar oferă un împrumut rapid, prin sume mici, dobânzile fiind diferite. Aproape toate Instituțiile Financiare Nebancare funcționează pe baza unor condiții de eligibilitate.

Viaconto este Instituția Financiară Nebancară, care oferă împrumut persoanelor aflate la nevoie, condițiile de creditare fiind permisive, atent verificate și complet transparente în fața clientului. Pentru că vorbim despre un credit online, cel mai important aspect pe care trebuie să îl reții este faptul că nu mai este nevoie să te deplasezi la ghișeu, acum totul fiind posibil doar cu ajutorul conexiunii la internet. Este important de reținut faptul că valoarea împrumutului reprezintă o sumă favorabilă acoperirii unei nevoi financiare urgente, care nu suportă amânare și nu o sumă mare de bani. Așadar, vorbim despre o soluție eficientă de a obține un împrumut rapid. Solicitarea obținerii unui credit se face exclusiv online, adresa de contact info@viaconto.ro fiind punctul de legătură între solicitant și Instituție. Creditul online se solicită pe website, după ce au fost luate la cunoștință Informațiile Standard și Termenii și Prevederile prezentului Contract. Se completează Cererea de Creditare pe Website, în Profilul de Utilizator și se menționează toate informațiile solicitante, chiar și valoarea creditului online și termenul de rambursare. Se generează automat Contractul, conform Cererii de Creditare completată și ulterior aprobată.

Cererea de Creditare este dovada faptului că solicitantul își dorește să primească Împrumutul, dar și că înțelege pe deplin care sunt Prevederile și Termenii Contractului și că este total de acord cu acestea, recunoscându-le ca fiind obligatorii.

Pentru început, trebuie să cunoști documentația de care ai nevoie, pentru a aplica pentru un credit online. Spre deosebire de băncă, aici procesul nu este deloc greu, documentația pentru obținerea creditului fiind foarte ușor de obținut. Ai nevoie de:

  • Copie a cărții de identitate;
  • Extras de cont bancar pe o perioadă de o lună, până la trei luni din contul de salariu/pensie.

După trimiterea documentelor, tu, solicitantul, vei primi un SMS pe telefon cu decizia în urma solicitării efectuate. Vei ști dacă cererea ta a fost înregistrată și toate datele au fost corecte.

Suma pe care o vei putea accesa pentru primul împrumut nu trebuie să depășească 600 de RON, începând ca, de la al doilea împrumut, să se ridice până la 1000 RON, iar al treilea împrumut, fiind posibilă o sumă de până la 1500 RON. Însă, important de reținut faptul că pentru următoarele împrumuturi este valabil aplicarea dobânzii.

Cum se obține aprobarea creditului online

Așa cum spuneam, obținerea unui credit online se face doar cu ajutorul conexiunii la internet. Aplicațiile se vor face pe site-ul viaconto.ro, solicitantul alegându-și suma, dar și termenul favorabil de rambursare. După solicitarea creditului se completează un formular de înregistrare cu informațiile generale, iar cererea urmează să fie examinată de comitetul de credite. La scurt timp de la trimiterea aplicației, solicitantul primește un SMS cu privire la decizia acordării împrumutului. Dacă sunt îndeplinite condițiile, atunci suma este imediat depusă în contul bancar aparținând solicitantului, înregistrat în cadrul profilului creat pe site. Termenul de așteptare poate dura până la 48 de ore, în cazul în care solicitantul nu deține un cont bancar la una din băncile colaboratoare, valabil doar pentru zilele lucrătoare.

Rambursarea creditului este efectuată conform condițiilor stabilite contractual. Dacă împrumutul nu este rambursat la data stabilită, atunci Viaconto oferă avantajul de a amâna împrumutul pentru o perioadă de maxim 30 de zile. Pentru aceasta perioada de prelungire, de 30 de zile, este plătită doar dobânda aferentă perioadei. Costul serviciului este denumit drept taxă de prelungire.