Completați toate câmpurile formularului.
menu

Credit pana la salariu

Un împrumut reprezintă o soluție eficientă de acoperire a cheltuielilor neprevăzute, mai ales atunci când vorbim despre sume mici de bani, care pot fi accesate fără un contract bancar. Un credit până la salariu îți pune la dispoziție suma de bani de care ai nevoie, fără să fii nevoit să te deplasezi la un ghișeu, întreaga activitate desfășurându-se online.

O Instituție Financiară Nebancară își desfășoară activitatea complet legal, fiind reglementată de Banca Națională a României. Spre deosebire de serviciile oferite de orice bancă, un IFN oferă împrumuturi de sume mai mici deoarece nu acumulează depozite, dar și dobânzi și comisioane diferite.

Viaconto este o Instituție Financiară Nebancară, IFN, care își desfășoară activitatea exclusiv online, modalitatea de aplicare, dar și întreaga operațiune fiind foarte simplă, prin completarea unui formular. Toate documentele necesare se trimit pe adresa de e-mail info@viaconto.ro. Un credit până la salariu nu are o valoare foarte mare deoarece acesta a fost conceput tocmai pentru a acoperi o nevoie financiară urgentă.

Un credit de la Viaconto este disponibil astfel:

  • Pentru primul credit, suma disponibilă pe care o poți împrumuta este de până la 600 de RON.
  • Al doilea împrumut își mărește suma disponibilă, de până la 1000 RON;
  • Iar pentru al treilea împrumut, suma disponibilă poate ajunge până la 1500 RON.

Ce înseamnă aprobarea unui credit până la salariu

Spre deosebire de serviciile unei bănci, acolo unde procesul de obținere al unui credit este destul de greoi din cauza documentației, dar și a timpului efectiv de așteptare, IFN-urile pun la dispoziție sume mici de bani, care pot fi obținute rapid, doar cu o copie a buletinului și un extras bancar care să certifice venitul ultimelor trei luni, fie salariu sau pensie.

O dată completată cererea online, primești printr-un SMS codul de verificare, care trebuie ulterior introdus pe pagina, după înregistrare. Trebuie să te asiguri că ai luat la cunoștință și accepți termenele și condițiile, termenele generale și speciale, dar și politica de confidențialitate.

După ce solicitarea a fost aprobată, împrumutul este transferat în contul bancar pe care l-ai menționat în cererea pe care ai completat-o anterior.

Suma poate fi restituită între 7 și 30 de zile, primind notificare automată a sumei pe care ești nevoit să o rambursezi și care este data scadentă.

Pentru a obține un credit rapid este important să îndeplinești următoarele cerințe:

  • Să ai vârsta cuprinsă între 20 și 65 de ani;
  • Să demonstrezi că ai un venit constant;
  • Să ai reședința în România;
  • Să nu ai datorii;
  • Să ai un cont bancar și un card activ atașat cardului bancar;
  • Să dispui de serviciul de internet banking sau cel puțin de acces la informațiile financiare online.

Avantajele unui credit până la salariu

Principalul avantaj este faptul că nu mai pierzi timp să mergi la ghișeu pentru a cere informații sau pentru a aplica. Contractul de credit se încheie în totalitate online, cu ajutorul conexiunii la internet. Un credit este ușor de obținut, mai ales datorită faptului că venitul minim cerut de către IFN este cu mult mai mic față de cel pe care îl cer majoritatea băncilor.

Creditul poate fi obținut atunci când dovedești un venit constant, iar dovada poate fi reprezentată doar printr-un extras salarial, cupon de pensie, indemnizație de șomaj ori drepturi de autor.

Beneficiul major este faptul că, dacă termenul de plată nu este respectat, atunci poți beneficia de o prelungire a perioadei de împrumut, se numește taxă de prelungire, iar perioada se mai poate prelungi până la 30 de zile.

Nu îți sunt cerute sau oprite garanții ori comisioane de analiză și gestionare, iar banii se virează direct pe card.