Completați toate câmpurile formularului.
menu

Credit Urgent

Un impas financiar este parte din viață. Există situații când suntem puși în fața unei cheltuieli neprevăzute, care reușește să ne dea peste cap întreg bugetul. Fie că este vorba de o durere acută de măsea, de mașina din service sau înscrierea la un curs de formare, o cheltuială în plus ne aduce mari bătăi de cap.

Un credit urgent rezolvă problema financiară în care te afli, simplu, rapid, pe loc! Primești banii acum, fix când ai nevoie de ei!

Fără explicații, drumuri făcute prin oraș sau cozi la ghișee

Ai nevoie de bani și te gândești să îi suni pe ai tăi, dar îți aduci aminte că luna aceasta și-au propus să renoveze în sfârșit bucătăria. Ai mai putea să apelezi la colegul de job, însă weekendul viitor se duce la o nuntă, iar cu prietenii nu te-ai mai văzut de ceva vreme, prin urmare ți-e peste mână să îi suni pentru un împrumut.

Un credit urgent îți oferă banii de care ai nevoie, mai repede decât i-ai fi primit de la un amic. Nu trebuie sa suni pe nimeni și să faci o introducere politicoasă, nu trebuie să dai explicații pentru ce ai nevoie de bani, nu trebuie să ieși din casă pentru a ajunge la vreun anume loc de întâlnire. Iar de stat la ghișee nici nu poate fi vorba! Trăim în secolul vitezei, al lucrurilor care se întâmplă aici și acum!

Credit urgent în 3 pași simpli

Așadar, rămâi confortabil în locul în care te afli și accesează site-ul Viaconto.ro!

1. Câți bani îți trebuie?

Primul pas este acela de a slecta suma de bani de care ai nevoie pentru a rezolva urgența financiară, între 150 și 1500 lei. Dacă ești client nou poți împrumuta până la 600 lei. Ești deja client Viaconto? Solicită până la 1500 lei.

2. Când poți restitui banii?

Tu alegi când vrei să dai banii înapoi, intervalul de timp este între 7 și 30 de zile. Poți calcula câte zile mai sunt până la salariu, astfel vei bifa cu lejeritate data favorabilă ție. Așadar, al doilea pas este precizarea intervalului de timp când vei restitui banii. Ține cont că ai posibilitatea de a prelungi data scadentă, contra unei taxe de prelungire.

3. Completează formularul online

Completează cu datele tale formularul online (nume, prenume, număr de telefon, adresă de e-mail s.a.). În cazul în care ești deja client Viaconto, trebuie doar să te loghezi în cont.

Felicitări, asta-i tot! Banii vor intra direct în contul tău bancar!

Calculator online pentru transparență deplină

Calculatorul online afișat pe pagina principală a site-ului Viaconto îți permite să faci o simulare pentru împrumutul tău. Știi așadar de la primul pas suma de bani pe care va trebui să o restitui, în funcție de suma solicitată și de termenul de rambursare pe care l-ai ales.

Iată mai jos prezentate câteva simulări!

> Dana - client Viaconto

  • suma solicitată - 700 lei
  • perioada de rambursare - 7 zile
  • suma de înapoiat - 763 lei

> Maria - client Viaconto

  • suma solicitată - 1000 lei
  • perioada de rambursare - 20 de zile
  • suma de înapoiat - 1258 lei

> Radu - client NOU

  • suma solicitată - 300 lei
  • perioada de rambursare - 30 zile
  • suma de înapoiat - 416 lei

Tu ce urgență financiară vrei să rezolvi? Acum știi cât este de simplu! Viaconto îți oferă un credit urgent, fără să pleci din fața calculatorului. 1, 2, 3...și gata, banii au intrat în cont!