Împrumut și rambursare

Plata împrumutului

Plata creditului trebuie efectuată în numărul de zile pentru care a fost acordat împrumutul, prin plata sumei de pe factură către unul dintre conturile Viaconto care îți este cel mai accesibil. Plata datorată va fi afișată în profilul tău de client.

Dacă plătiți la casieriile băncilor, acestea pot percepe comisioane pentru astfel de operațiuni.

Înregistrarea cardului de debit presupune că plata se va putea efectua automat la data scadentă a împrumutului, prin retragerea sumei de pe card.

Cum pot amâna împrumutul

Iți oferim opțiunea de a amâna împrumutul. Pentru a face acest lucru, va fi necesar să achiți o taxă de prelungire în funcție de suma împrumutată și durata prelungirii. Un împrumut poate fi prelungit pentru maxim 30 de zile. Plata se va efectua în contul bancar Viaconto care îți convine cel mai mult. Poți verifica suma care trebuie plătită în profilul tău de client.

Ce se întâmplă dacă nu plătesc?

În cazul întârzierilor de plată, contractul tău va fi supus unei penalități echivalente cu 1,29% pentru fiecare zi de întârziere a plăților.

Cum ar putea afecta bonitatea mea?

Neplata sumelor corespunzătoare poate afecta bonitatea ta. Istoricul negativ al disponibilităților de plată va agrava viabilitatea creditului cu Viaconto, și va duce la complicarea procedurilor de solicitare a creditului cu alte entități financiare.

Ce înseamnă transferul datoriei?

În cazul neîndeplinirii obligațiilor de plată, VIACONTO poate aloca împrumutul unor terți. Costurile de revendicare a neplății vor fi transferate clientului care deține împrumutul.