Completați toate câmpurile formularului.
menu

Împrumut și rambursare

Plata împrumutului

Plata sumei datorate trebuie efectuată în termen de 30 de zile de la data acordării împrumutului, prin plata sumei integrale sau a sumei minime de plată de pe factură, către unul dintre conturile Viaconto care îți este cel mai accesibil sau utilizând una dintre metodele de rambursare disponibile. Suma datorată va fi afișată în profilul tău de client.

Cea mai rapidă metodă de plată o reprezintă plata cu cardul, opțiune disponibilă în cadrul profilului de client VIACONTO.

Dacă plătiți la casieriile băncilor, acestea pot percepe comisioane pentru astfel de operațiuni!

Pentru ușurința ți-am pregătit o nouă metodă de rambursare- poți plăti de acum la cea mai apropiată Stație de Plată SELFPAY.

Înregistrarea cardului de debit presupune că plata se va putea efectua automat la data scadentă a împrumutului, prin retragerea sumei de pe card!

Cum pot amâna împrumutul

Iți oferim opțiunea de a amâna împrumutul! Pentru a face acest lucru, va fi necesar să achiți o sumă minimă de plată care reprezintă 5% din valoarea sumei utilizate + dobânda acumulată. Plata se va efectua prin retragerea sumei de pe card sau utilizând una dintre metodele disponibile în vederea rambursării. Poți verifica suma care trebuie plătită, în profilul tău de client.

Rambursarea anticipată

Noi îți recomandăm să restitui suma utilizată și dobânda aferentă imediat ce ai posibilitatea. În felul acesta, nu se mai acumulează dobânda și costul total este mai mic.

Când rambursezi anticipat, plătești doar suma împrumutată şi dobânda acumulată până în acel moment

Ce se întâmplă dacă nu plătesc?

În cazul întârzierilor de plată, contractul tău va fi supus unei penalități echivalente cu 1,2% pentru fiecare zi de întârziere a plăților.

Întârzierea la plată

Dacă știi că la data scadentă nu vei putea plăti cel puțin 5% din suma utilizată + dobânda aferentă, te rugăm să ne anunți telefonic. Te vom informa ce opțiuni ai și vom stabili împreună modul in care vei plăti.

A doua zi după scadență, vor începe să se acumuleze penalități de 1,2%/zi pentru suma restanta si nu vei mai putea face trageri noi.

Cum ar putea afecta bonitatea mea?

Neplata sumelor corespunzătoare poate afecta bonitatea ta. Istoricul negativ al disponibilităților de plată va agrava viabilitatea creditului cu Viaconto, și va duce la complicarea procedurilor de solicitare a creditului cu alte entități financiare.

Ce înseamnă transferul datoriei?

În cazul neîndeplinirii obligațiilor de plată, VIACONTO poate aloca împrumutul unor terți. Costurile de revendicare a neplății vor fi transferate clientului care deține împrumutul.