Împrumuturi rapide

Împrumuturi rapide pentru cei cu istoric negativ

Posted on

 

Dacă începutul de an te-a prins pe picior greșit și nu mai ai nici un ban până la salariu, dacă ai ajuns în prag de Sărbători fără bani, dacă ai prins o ofertă excelentă de vacanță, ai o urgență medicală sau s-a ivit o oportunitate de a participa la un curs de perfecționare, însă ți-ai administrat stângaci veniturile și ai rămas fără bani, ești unde trebuie. La Viaconto.ro poți obține suma dorită, indiferent de istoricul tău financiar! Suntem aici să îți oferim o mână de ajutor la nevoie și să nu judecăm trecutul tău. Ia un împrumut rapid de la Viaconto.ro și du-ți planurile până la capăt, oricare ar fi acelea!

Ce înseamnă istoric negativ?

Să ai un istoric de credit negativ, un scor negativ sau să fii considerat „rău platnic”, înseamnă că, în urma analizării rapoartelor de credit, comportamentul tău nu s-a încadrat în termenii și condițiile instituției de la care ai cerut împrumutul. Pe scurt, istoricul negativ se va înregistra în momentul în care nu rambursezi creditul la data scadentă înscrisă în contract și acumulezi datorii.

Rambursarea ratelor lunare întârziată sau ratată îți poate afecta comportamentul de credit și posibilitatea de a mai cere un împrumut ulterior.

Împrumut rapid pentru cei cu istoric negativ: Cum îl obții?

Card si telefon

Dacă ai înregistrat un istoric de creditare negativ și ești considerat „rău platnic”, s-ar putea ca instituțiile bancare financiare să nu-ți mai ia în considerare aplicațiile pentru un alt împrumut. Cu toate acestea, poți obține un credit foarte ușor cu ajutorul unei instituții financiare nebancare – Viaconto.ro. Iată de ce și cum poți să-l obții!

Noi credem în a doua șansă

Ce importanță are faptul că în trecut ai avut probleme cu banii și nu ai reușit să achiți la timp o datorie pe care o aveai? Se poate întâmpla oricui să treacă printr-o perioadă mai proastă din punct de vedere financiar, dar asta nu înseamnă că situația nu se poate îmbunătăți, nu-i așa? Viaconto.ro este alături de tine chiar și atunci când nu mai ai la cine să apelezi, pentru că oricine merită să se împrumute atunci când are neapărat nevoie!

Oferă-ți un start nou

Un împrumut este, în primul rând, o dovadă de încredere și siguranță. Dacă tu ai încredere în forțele proprii, ne poți convinge să facem același lucru. Indiferent de scorul tău de credit, este foarte posibil să fii eligibil pentru un microcredit, adică un împrumut cu o valoare mică. Relația noastră poate începe astfel, cu o sumă modestă, pe care, de îndată ce ai returnat-o în termenii stabiliți de comun acord, o putem mări până la valoarea de care ai nevoie.

Poți afla în câteva minute dacă ești eligibil pentru a obține chiar astăzi un ban rapid, dacă vei completa formularul de împrumut de pe site-ul Viaconto.ro. Primești răspunsul în câteva minute, iar dacă totul este în regulă, suma solicitată va fi virată chiar în aceeași zi în contul tău!

Ajută-ne să te ajutăm!

Nu rămâne blocat în ideea că nu ai de unde să faci rost urgent de bani! Suntem aici să te ajutăm și să trecem peste ideile preconcepute pe care alții și le-ar fi putut face despre tine. Deschide ușile pe care vrei să intri cu ajutorul unui credit rapid online de la Viaconto.ro! Imediat ce îți vom aproba cererea pentru împrumut, îți vei putea canaliza energia în altă direcție. Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de bani! Tu bucură-te de efectul pe care îl pot avea.

Completează cererea de credit

Te-am motivat să-ți dai seama că un istoric negativ nu va afecta cu nimic părerea noastră despre tine, iar acum a venit momentul să ne ceri un împrumut, completând cererea de pe platforma noastră online. Dacă ai între 20 și 65 de ani și folosești un card bancar pentru a încasa veniturile lunare, împreună cu opțiunea de Internet Banking, tot ce trebuie să faci este să ne aduci la cunoștință suma de care ai nevoie, să ne trimiți o copie a cărții tale de identitate și un extras de cont, iar noi ne vom ocupa de tot, pentru ca tu să primești banii în cel mai scurt timp posibil! Chiar dacă ai un istoric negativ!

Dacă ai întrebări sau nelămuriri în vederea cererii de împrumut și modul în care obții creditul atunci când ai un istoric negativ, nu ezita să ne contactezi.

Credit rapid pentru cei cu istoric negativ: Cât durează?

Credit rapid online

Instituțiile financiare nebancare pot trece cu vederea istoricul tău negativ înregistrat la Biroul de Credite deoarece au încredere în tine, mai ales dacă dovedești financiar că ai posibilități de rambursare. De aceea, creditul rapid pentru cei cu istoric negativ nu este deloc diferit de cel pentru persoanele cu istoric pozitiv! Poți să-ți alegi o perioadă de rambursare mai îndelungată pentru a te asigura că poți să rambursezi banii la timp, fără alte impedimente financiare.

Alege să-ți faci un credit rapid la Viaconto.ro chiar dacă ai un istoric de creditare negativ și ai fost considerat rău platnic de alte instituții. Noi îți vom oferi încrederea de care ai nevoie pentru un start nou, posibilități financiare infinite și o nouă ocazie să devi independent financiar și să înveți cum să-ți îmbunătățești finanțele în viitor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *