Petreceri pentru copii

Organizarea unei petreceri pentru copii: Ghid cu sfaturi și recomandări

Posted on

Ziua de naștere a copiilor este un eveniment deosebit. Pentru copii este un moment magic, alături de prieteni. Pentru părinți totul devine stresant atunci când banii ajung cu greu de la o lună la alta. Pentru că nu vrei să îți dezamăgești copiii vei face totul pentru a găsi banii necesari organizării unei petreceri ideale pentru copii.

Se apropie ziua copiilor și organizarea unei petreceri în casă, în grădină sau la un loc de joacă îți dă toate calculele peste cap. Știi că este greu să găsești locul perfect pentru marele eveniment, dar problema cea mai mare o reprezintă banii necesari pentru petrecerea aniversară. Chiar și dacă cei mici nu invită prea mulți prieteni și alegeți să țineți petrecerea acasă, costurile decorării, achiziționării celor necesare și pregătirilor sunt ridicate. Ai vrea să împrumuți ceva bani până la salariu de la prieteni sau poate de la părinți, dar cum și ei stau prost cu finanțele, singura soluție potrivită pare să fie un credit de la o instituție financiară nebancară.
Noi îți oferim ghidul complet al etapelor pe care trebuie să le parcurgi pentru organizarea unei petreceri pentru copii așa cum ai visat.

1. Identifică suma necesară

Ți-ai făcut calculele și știi că ai nevoie de o anumită sumă pentru o petrecere în casă sau una în grădina din spate. Poate ai luat în considerare și organizarea aniversării copiiilor la un loc de joacă.
Este bine să îți faci un plan și o listă cu tot ce vei avea nevoie pentru o estimare cât mai reală a bugetului pentru acest proiect.

2. Alege entitatea financiară care să te ajute

Mai este puțin până la marea petrecere. Un credit de nevoi personale de la o instituție financiară bancară nu te poate ajuta pentru că aprobarea va veni prea târziu.
Îți recomandăm să intri online și să verifici ofertele și condițiile de creditare la instituțiile financiare nebancare. Aceste entități financiare îți pot vira ușor suma necesară, dacă îndeplinești condițiile minime cerute. Un credit cu buletinul te ajută să ieși dintr-o situație care poate părea fără speranță.

3. Simulează online împrumutul

O astfel de instituție are un calculator online, pe site, unde poți realiza o simulare pentru împrumut, cu precizarea perioadei contractuale, pentru a putea vedea, încă de la început, care va fi suma totală ce va trebui înapoiată.

Portofel gol

4. Solicită creditul online

Un credit rapid se poate solicita online. Creditul online se obține dacă îndeplinești următoarele condiții:

  • Ai reședința în România;
  • Ai vârsta cuprinsă între 20 și 70 de ani;
  • Ai un venit lunar și poți face dovada acestuia;
  • Ai un cont bancar activ și un card atașat acestui cont;
  • Ai un serviciu de internet banking activ sau măcar ai acces la informațiile sale financiare online.

Dacă ai bifat “DA” la aceste condiții, poți completa cererea online. Formularul se află pe site-ul instituției financiare nebancare. Nu uita să atașezi o copie după actul de identitate și un extras de cont bancar.
Ce trebuie să știi când soliciți un credit urgent? În cel mai scurt timp, dacă sunt îndeplinite condițiile solicitate, vei primi banii necesari în contul furnizat atunci când ai depus solicitarea de creditare.

5. Petrecere de pomină

Te poți bucura apoi, alături de copiii tăi de o petrecere pe cinste de la care să nu lipsească nimic: coifuri și farfurii colorate, pahare și paie inedite, arcade de baloane sau baloane în toate formele și culorile imaginate, dulciuri rafinate și momente de neuitat, petrecute alături de cei dragi.
Dacă ai știut să cumperi totul administrând banii cât mai bine, poate îți rămân ceva bănuți și pentru o pinata. Copiii mici se dau în vânt după această distracție.
Dacă ai copii ceva mai mari poți alege o petrecere tematică cu ceea ce iubesc, cu personaje costumate.
O petrecere cu adevărat încântătoare poate fi și cea în care animatoarele se joacă și se distrează alături de copii, iar aceștia au ocazia să rămână preț de câteva ore cu o amintire interesantă pictată de piele.
Să mai adăugăm că piesa centrală a organizării unei petreceri pentru copii este tortul? Cu cât este mai interesant ornat sau realizat sub forma personajului preferat, cu atât va fi mai apreciat și degustat.

Petrecere

6. Rambursarea creditului

Petrecerea a fost extraordinară, copiii s-au simțit minunat alături de prieteni, iar tu te-ai bucurat din toată inima că ai reușit să organizezi un eveniment care să îi bucure și le-ai oferit totodată momente incredibile.
Nu uita însă că ai de rambursat un credit, iar contractul prevede termene și condiții clare pentru creditare care trebuie îndeplinite de ambele părți.

Rambursarea anticipată

În cazul fericit în care ai banii pentru împrumut mai devreme de finalul perioadei contractuale, trebuie să știi că poți beneficia de un serviciu care se numește rambursare anticipată. Totul este gratuit, iar tu vei plăti doar suma împrumutată și dobânda acumulată până în acel moment. Asta înseamnă un cost mai mic per total.

Amânarea împrumutului

Anumite situații neprevăzute pot face să nu ai banii necesari la finalul contractului de împrumut. Poți decide amânarea rambursării creditului. Trebuie să știi că acest serviciu se taxează suplimentar, dar îți permite să îți refaci calculele pentru a putea plăti suma împrumutată.

Întârzierea la plată

În situația în care nu poți rambursa creditul, ar fi bine să anunți și să stabilești de comun acord cu reprezentanții instituției financiare nebancare noul termen și modalitatea de plată pentru restituirea creditului.
În plus, riști să ai probleme pe viitor, atunci când vei dori să faci alte împrumuturi, bonitatea ta fiind afectată.

Transferul datoriei

Există și o situație neplăcută, în care cu siguranță nimeni nu își dorește să ajungă. Neplata creditului pe o perioadă mai mare de timp poate conduce spre o împrejurarea delicată. Unele instituții financiare nebancare pot aloca împrumuturile nereturnate unor terțe persoane. În acest caz, costurile de revendicare pentru neplată vor fi transferate clientului care deține împrumutul.

Organizarea unei petreceri pentru copii este simplă dacă apelezi la un împrumut rapid. Nu sunt percepute taxe de administrare sau comisioane pentru împrumutul acordat online de către o instituție financiară nebancară și nu există taxă pentru analiza dosarului. Orice întârziere la plată atrage penalități pentru fiecare zi trecută peste perioada contractuală.

Pentru organizarea unei petreceri de copii ai nevoie de un ghid complet și bani, pe care îi poți împrumuta online, de la o instituție financiară nebancară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *