Completați toate câmpurile formularului.
menu

Credit cu buletinul

Privește cu încredere înainte! O problemă financiară își are rezolvarea într-un timp mai scurt decât crezi. Soluția este dată de creditul cu buletinul de la Viaconto.

Se întâmplă adesea să trecem printr-un impas financiar, fie că am avut o lună cu mai multe cheltuieli, a survenit ceva neașteptat. Verificăm contul bancar și realizăm că banii s-au terminat, iar până la salariu mai sunt două săptămâni.

Ceea ce ai de făcut este mai simplu decât crezi. Viaconto îți oferă banii de care ai nevoie pentru ca tu să-ți rezolvi urgența financiară. Totul se întâmplă chiar acum, chiar din locul în care te afli!

Credit cu buletinul de la Viaconto - Cerere 100% online

Când ai nevoie de bani urgent, nu îți permiți să pierzi timp cu realizarea vreunui dosar de acte, să te învoiești de la job pentru a nu prinde sucursala închisă, să iei bon de ordine și să stai la coadă.

Știm cu toții că lucrurile se întâmplă repede, că trăim în secolul vitezei, că ritmul este mai alert ca niciodată, prin urmare Viaconto îți pune la dispoziție un credit cu buletinul, o solicitare 100% online.

  • Te conectezi la internet indiferent de gadget, PC, laptop, tabletă, smartphone.
  • Accesezi site-ul Viaconto.ro.
  • Selectezi suma de bani de care ai nevoie și data la care vei putea returna banii.
  • Completezi formularul online cu datele tale.
  • Transmiți la adresa de e-mail viaconto@info.ro un scan sau o fotografie a buletinului și o dovadă a venitului lunar (salariu, pensie, indemnizație de șomaj, alocație).
  • Primești banii direct în contul tău bancar!

Nu mergi la ghici! Știi exact suma pe care o ai de returnat

Tu faci alegerile, în funcție de nevoile și posibilitățile tale. Ai nevoie de 300 lei, de 500 lei, de 1000 lei, de 1500 lei? Îi poți returna în 7 zile, 14 zile, 20 de zile, 25 de zile sau 30 de zile?

Calculatorul online se află permanent la dispoziția ta pentru a face simulările necesare. În funcție de datele introduse (banii doriți, data de returnare), vei ști exact suma de bani pe care o ai de rambursat.

Ești client nou? Pentru prima dată poți împrumta o sumă de pâna la 600 lei. Rambursezi banii la timp, devii client Viaconto și ulterior vei putea solicita până la 1500 lei.

Simulare împrumut Viaconto

Diana s-a hotărât să nu mai amâne extracția molarului de minte. Ea și-a făcut programare la cabinetul stomatologic pe data de 18 octombrie. În ziua intervenției a solicitat un credit rapid de la Viaconto și a primit în contul ei suma cerută, 500 lei.

Pentru că primea salariul în ultima zi din lună, așadar 31 octombrie, Diana a ales să returneze banii chiar atunci, deci peste 13 zile. Calculatorul i-a arătat că în data de 31 octombrie va avea de rambursat 583 lei.

Primește banii de care ai nevoie fără să depui efort! Aplică online la Viaconto pentru un credit cu buletinul și rezolvă-ți rapid urgențele financiare.