Politica de confidențialitate

Această declarație de confidențialitate determină politica de confidențialitate IFN VIACONTO MINICREDIT SA (denumită în continuare "VIACONTO" sau "noi") în legătură cu acest site web.

Protecția datelor personale ale vizitatorilor site-ului web VIACONTO este asigurată în conformitate cu legile și reglementările existente din România. Am luat toate măsurile necesare pentru a asigura securitatea datelor cu caracter personal și pentru a evita accesul necuvenit de către terți.

Informațiile obținute despre vizitatorii care utilizează site-ul web VIACONTO sunt prelucrate în conformitate cu scopul acestuia de a asigura serviciile. VIACONTO evaluează cu atenție orice inovație pentru a se asigura că este în concordanță cu politica de confidențialitate și siguranță corespunzătoare a utilizatorului.

Atunci când operează site-ul web, VIACONTO operează în conformitate cu politica de protecție a confidențialității utilizatorilor site-ului web. Serviciile VIACONTO îndeplinesc standarde și practici stricte de confidențialitate. Orice gestionare a datelor personale este efectuată în mod responsabil.

VIACONTO respectă pe deplin dreptul la confidențialitate și nu va efectua procesarea suplimentară a datelor dvs. personale fără consimțământul dvs. Orice informații personale pe care le veți furniza în mod voluntar lui VIACONTO vor fi tratate în strictă conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Nu suntem responsabili pentru conținutul sau practicile de confidențialitate ale altor site-uri web. Orice alte legături externe către alte site-uri sunt identificate în mod clar.

Pentru a asigura protecția datelor la efectuarea plăților cu un card de plată, site-ul VIACONTO folosește tehnologii de securitate standard SSL (Tip sigur de transfer).